Arjen Smit

Allereerst een groot compliment aan de organisatoren en alle vrijwilligers van de Avond4daagse!

Ik heb ook dit jaar vier heerlijke avonden gehad. Dankzij het prachtige weer, dankzij de andere wandelaars, maar zeker ook dankzij jullie!

Altijd vriendelijk, maar meestal gewoon vrolijk en ook in voor een geintje. Dank daarvoor.

Wel moet ik helaas even een paar dingen rechtzetten die over mij worden beweerd. Want ik ben natuurlijk bij lange na geen 2.90 meter en ik neem wel grote passen, maar niet van 2.50 meter.
De bron die jullie deze informatie verstrekt heeft had in ieder geval meer biertjes op dan ik (maar die van mij smaakte inderdaad wel lekker)?

Hoeveel wind denken jullie dat ik vang op die hoogte? Die straalstroom heb je bovendien al-tijd tegen! En heeft dan werkelijk niemand gezien dat ik gewoon op stelten loop?
Dat kan iedereen toch doen?

Nog één opmerking van deze alleenlopende wandelaar: Kunnen we volgend jaar eindelijk iets regelen voor al die plekken waar je (uitdrukkelijk vermeldt in de routebeschrijving)) voorzichtig, maar vooral in groepsverband moet oversteken? Want de oude dametjes die ik tot nu toe als 'groep' mee naar de overkant sleur beginnen het vierdaagsetraject zo langzamerhand te mijden.

Tot volgend jaar,
Arjen

 


zondag 06 juni 2010
Pieter Smit
Ik heb vier avonden genoten van deze goed georganiseerde Avondvierdaagse in Ouderkerk aan de Amstel, samen met mijn twee wandelvrienden,de heren N.Kooter en F.Bruns. De verzorging(sponsors),de pijlen waren goed gepijld en een goede organisatie!! Ik kom beslist terug over een aantal jaren! Tussen haakjes,ik liep voor de 1e keer in Ouderkerk aan de Amstel en voor de 44e keer totaal. Nogmaals hulde!!

zaterdag 17 mei 2014
Pieter Smit
Langs deze weg wil ik de plaatselijke wandelcommisie Avondvierdaags Ouder-Amstel bedanken voor de geweldige organisatie en verzorging! Was goed gepijld en het weer was fraai wandelweer. Samen met mijn wandelvrienden (N.Kooter & F.Bruns) liepen wij voor de 1e keer deze Avondvierdaagse 2014 in Ouderkerk aan de Amstel en zelf liep ik voor de 44e keer mee. Nogmaals hulde en kom beslist om hem nog eens te lopen! PIETER SMIT

zaterdag 17 mei 2014
Wim de Haas
Als verkeersregelaar stond ik dinsdag op de Amstelzijde, aan het begin van de restaurantstrip. Een bewoner van het pand naast het eerste restaurant bood ons een overheerlijke kop eigengemaakte tomatensoep aan. Dat zouden meer mensen moeten doen!!! Nogmaals onze dank hiervoor.

woensdag 25 mei 2016
Arjen Smit
Dank aan de organisatoren en alle andere vrijwilligers die ook dit jaar de Avondvierdaagse hebben mogelijk gemaakt. Ik heb ook dit jaar weer vier dagen genoten. Nu ik wat dichter bij de organisatie sta heb ik nog beter kunnen zien hoeveel werk er door heel veel mensen wordt verzet om de Avondvierdaagse elk jaar tot een succes te maken. Dit jaar is dat wat mij betreft in ieder geval weer uitstekend...

dinsdag 31 mei 2016
 
U bevindt zich hier: Start Organisatie Gastenboek