Inschrijven voor de Avondvierdaagse

Inschrijven via de website

Inschrijven via de website is mogelijk gedurende een bepaalde periode. De periode na stopzetten inschrijving en de start van de Avondvierdaagse wordt gebruikt om alle inschrijvingen te verwerken en de ontbrekende prestatiemedailles na te bestellen.

Inschrijven via de scholen

Scholen bestaan over het algemeen uit een groot aantal groepen (bijvoorbeeld klassen of leeftijdsgroepen), die elk bovendien nog aan de 5 km of 10 km afstand mee kunnen doen. Het opgeven van de individuele wandelaars is dan ook een behoorlijke klus voor de (school)coördinator.

Om de opgave aan het organisatiecomité te vergemakkelijken is een digitaal formulier ontwikkeld voor Microsoft Excel. Dit maakt het makkelijker om bijvoorbeeld leerlinggegevens uit andere administraties over te nemen.

U kunt het formulier hier downloaden. Het ingevulde formulier kunt u via de mail inzenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om de schoolcoördinatoren te helpen de inschrijving van schooldeelnemers in goede banen te leiden hebben wij voor de scholen een informatieblad samengesteld.

Leerlingen van scholen kunnen zich inschrijven via hun eigen school. Jullie worden tijdig geïnformeerd door de school.

 

U bevindt zich hier: Start Inschrijven